Csajos Világ

Dream to reality - Transformation

 

 

Minden lány álma, hogy kiszemeltje randira hívja...    
 is-it-fine-to-kiss-on-the-first-date_large.jpg
 
DE! Ha ez megtörténik mi következik? Gyomorgörcs, idegeskedés, és a szokásos kérdések: "Mit vegyek fel? Hogyan viselkedjek? Vajon tetszeni fogok neki?" Ne görcsölj! Olvass tovább pár javaslathoz!
 
Hogyan öltözz fel?
Bármennyire is úgy érzed, hogy az életed múlik ezen a randin, bármennyire is tetszeni szeretnél a fiúnak, ne, ismétlem NE vegyél fel semmilyen kisestélyit, vagy ehhez hasonló kényelmetlen, nagyon szűk ruhát. Cipőválasztásnál figyelj arra, hogy ha csak nem vagy nagyon gyakorlott benne, ne viselj 10 centis tűsarkakat sem. Akármennyire is tetszik a fiú, ezekben az öltözöékekben nem fogod magad jól érezni a randin, ha egyfolytában a behúzott hasra, és arra figyelsz hogy el ne ess a cipőben. Viselj egy szép, de ez mellett kényelmes ruhát, és cipőt
 
Hogyan viselkedj a randin?
Csak legyél természetes! A Legtöbb fiú utálja ha egy lány mesterkélten viselkedik a randin! Ha ennek ellenére mégis elhívna még egyszer, és összejöttök, két lehetőséged van: vagy az egész kapcsolatban megjátszod magad, vagy a fiú óriásit csalódik. Nos, melyik a jobb?
 
Hová, hová? 
Hogy mi legyen az első randi helyszíne..? Nos, ezt hagyd csak rá! Ha elhív, majd Ő tudja hogy hová szeretne vinni. Értékeld az erőfeszítéseit, ha valami különleges dolgot talál ki, hogy a kedvedben járjon, és dicsérd meg a nagyszerű randi ötletét. 
 
Mi legyen a téma, miről beszéljetek?
Az olyan fiúk, akik komolyan gondolják, és nem csak a szexre akarnak megszerezni, szeretik a titokzatos lányokat, akiket nehéz megismerni, és dolgozni kell értük. Ha nem adod ki teljesen magad, és egy kicsit titokzatos maradsz, egyre jobban felfog benne kelni a vadászösztön, ami minden kapcsolatban a pasi hajtóereje. Érdeklődj a barátairól, hobbijáról. A pasik rengeteget tudnak erről beszélni, és szeretnek is. Így a kínos csönd kilőve, végig lesz miről beszélnetek.
 
Adj bátorító jeleket!
Ami a legtöbbet elárul a tekinteted után, az a kezed. Semmiképp ne zárd össze a karjaid, hiszen ez azt üzeni, hogy zárt vagy, nem engedsz az új dolgoknak . Ha nem zárod össze, azt jelenti nyitott vagy az új dolgokra, újdonságokra. Ha játszadozol a pohár szélével, a hajadat csavargatod, vagy finoman simogatod a blúzod gallérát, érzékiségre utal, és ez tetszik a fiúknak. Mindig a szemébe nézz, flörtölj vele bátran! Szólítsd a keresztnevén, ezzel is azt fejezed ki, hogy fontos neked.
Ne add magad könnyen!
A randizás alapszabálya,  hogy az első találkozáson kerülni kell a testi kontaktust. Ha a pasi kezdeményez, esetleg egy csók elcsattanhat, de tovább ne menj! Ez azt mutatná számára, hogy könnyű préda vagy, és mással is simán megtennéd ezt. Akármennyire is tetszik a srác, egyáltalán nem fog tisztelni a későbbiekben, ha rögtön hagyod magad végig tapizni, stb..
 
Hogyan búcsúzz?
Ha szeretnél még találkozni vele, nyitott vagy a következő randira, fejezd ki mennyire jó volt ez a randevú vele. Mondd el neki, mennyire jól érezted magad, és hogy milyen gyorsan elröpült ez a pár óra amit együtt töltöttetek, pedig még annyi mindenre kíváncsi lettél volna.
Weblap látogatottság számláló:

Mai: 86
Tegnapi: 86
Heti: 500
Havi: 1 257
Össz.: 249 177

Látogatottság növelés
Oldal: Randi - Ne parázz!
Csajos Világ - © 2008 - 2019 - amazing-life.hupont.hu

A HuPont.hu segítségével egyszerű a honlap készítés! Programozói tudás nélkül is: Honlap készítés

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »