Csajos Világ

Dream to reality - Transformation

Gondolat...

ns.jpg

Mit  gondoltam? Azt hittem,ő végre az aki megért. Aki minden hülyeségem ellenére se  hagy magamra. És mi lett? Magamra hagyott...Pedig azt hittem barátok  vagyunk.Hogy fontos vagyok neki,mint barát. Se többként,se kevesebbként. Csak én  is számítani akartam a többiek között. Én is akartam valaki lenni neki az  életében.De azt hiszem sokat kértem.Ő nem az az ember akinek rám van szüksége. Ő  más...Ő neki olyan kell,aki nem sértődik be  minden beszólásán,aki nem húzza fel magát a baromságain. Neki nem az én  barátságom kell. Neki másé. Olyané kell neki,aki jobban megérti,aki nem  hisztizik és nem nyávog. Aki szót fogad neki. De ez nem én vagyok.Én nem  számítok neki. Én csak egy vagyok a sok barát közül,míg nekem fontos részét  tölti be az életemnek. 


 

Csak egy hétköznapi  lány,hétköznapi érzéssel és jön egy fiú aki a tökéletesnél is tökéletesebb.  Felforgat mindent,amit csak lehet. A lány szíve hirtelen az egekben repdes.  Számomra ez a srác te vagy édes,nálad többre soha nem vágyhatnék. Kell a szád és  akarom szíved. Másra sem vágyom csak,hogy enyém legyél kincsem. Ha megölelhetlek  édes,az egekbe fogsz repülni. Azt a pillanatot pedig a fellegekben fogom  megélni. Mindenem vagy és talán több is mint gondoltam. Nem kell más,csak hogy  veled lehessek. Hogy a karodból csillagokat nézhessek. És amikor 00.00-át üt az  óra ,tudom,hogy nem kell kívánnom többet Hisz megvan mindenem. Te vagy kiért ha  kell harcba szállnék akárkivel,kit ha tudok,soha se bántok meg. Megbecsüllek és  hidd el jó kezekben van a szíved. Semmi más nem kell,csak hogy szeress  édes.

 

 

Ez  vagyok én. Nem értheted meg mit miért teszek. Csak egy csaj vagyok akinek  hatalmasa szíve. Van kinek barát,van kinek ellenség. Akiket szeretek értük  harcba szállnék. Csak egy hétköznapi lány vagyok kinek még vannak álmai.Csak egy  rejtély vagyok számodra amit megfejthetsz. Nálad a térkép már csak a kulcs kell.  Találd meg a zárat és old fel a szívem. Számomra más nem kell,csak hogy szeress  engem.

Kérlek  ne hagyj magamra,mert nekem ez egyedül nem megy. Kell valaki mellém aki átölel.  Aki akkor is itt van amikor mindenki más elhagyott. Akire számíthatok a  legrosszabb napomon. Ha fontos vagyok akkor mért csinálod ezt?..Hogy egyszer  bántasz máskor ölelsz..Lehet csak egy buta kislány vagyok akit csak kihasználsz.  De én azt hittem hogy a barátság nem ez hanem más. Hogy akkor számít a másiknak  az ember és ha hülyeséget csinál akkor is kiáll mellette...:)

 

A  kudarcaid után zsinórban jönnek a jó lapok, ne a múltban élj, inkább a mából  építs holnapot!

A  szerelem összeköt. A félelem elválaszt. A remény összehoz.♥

Hogy  ki vagyok? Lehet csak egy lány,vagy számodra pont az a lány. Lehet az vagyok aki  összetöri a szíved,vagy éppen aki a felhők felé visz. Lehet csak egy lány vagyok  ,aki mindent szeretetből tesz,de lehet csak bunkózni fogok veled. Lehet életed  legnagyobb hibája leszek,de lehet a legjobb.Lehet a legjobb barátod,vagy az  legősibb ellenséged. Hogy melyik? nem tudhatod. De ha meg sem próbálod,nem is  fogod.Nem fogod,tudni,hogy milyen ha szívből szeretek,ha csak te létezel  számomra. Nem fogod tudni,hogy milyen vagyok igazából. Maradnak az álcák és a  hamis mosolyok..

Bárki  boldoggá tud tenni úgy, hogy tesz valami édes dolgot érted, de csak egy  különleges valaki van, aki úgy tesz boldoggá, hogy nem csinál  semmit.

 

Ez  nem arról szól,hogy ki bántott meg és ki tört le, arról van szó, hogy ki  volt ott, hogy megmosolyogtasson újra

Az  ember kitart akármilyen nehéz,akármennyire feladná,mert tudja,hogy egyszer jobb  lesz. Hogy egyszer ami rossz volt ,jóra fordul és hogy minden tökéletes lesz. Az  ember hisz és reménykedik a végsőkig. Reménykedik akkor is ,ha már ezerszer  csalódott,hogy mért? Nem tudom. A remény egy olyan dolog ami akkor is ott van  ,ha már minden más eltűnt.

Ha  egy kapcsolat mélypontra kerül, azt nem egyből eldobni  kell, 
hanem  megpróbálni "megjavítani"!

Feladnám...Feladnám,mert  elegem van,mert már nehéz,mert egyszerűen fáj... De az elvesztése jobban fájna  mint ami most van. Jobban fájna,ha nem mondaná hogy szeretlek,mintha nem  láthatom. Jobban fájna,hogy csak barátként néznénk egymásra,mintha  szerelmesen,de távolról. Tudom,hogy nehéz és ,hogy feladnám minden porcikám ezt  akarja. De nem tehetem. Az ok? Szeretem,akármilyen messze van. Szeretem azért  aki,ami és amilyen. Tehát az ok a szerelem..

 

Elfutnék  a sors elől, de már rájöttem,hogy hiába, Ha  kell én százszor beleesek,ugyanabba a hibába!!! ♥

 

 

Akármi  is történjen, soha nem akarom elfelejteni, milyen érzés vele lenni. Az  érintését, az ízét, még az illatát is olyan mélyen a lelkembe akartam égetni,  hogy senki, senki ne vehesse el tőlem!

Az élet egy angolkeringő, mit eltáncolsz a sírig,

Sorsod csupán attól függ, hogy kivel táncolod végig! <3

 

 

A legnehezebb dolog az életben: elismerni, hogy Te voltál a hibás!

 

 

 
 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 91
Tegnapi: 86
Heti: 505
Havi: 1 262
Össz.: 249 182

Látogatottság növelés
Oldal: Gondolat...
Csajos Világ - © 2008 - 2019 - amazing-life.hupont.hu

A HuPont.hu segítségével egyszerű a honlap készítés! Programozói tudás nélkül is: Honlap készítés

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »